Fietsverhuur in Harskamp

Fiets huren in Harskamp

Bij ons kunt u terecht om een fiets te huren in Harskamp, zelfs als u op vakantie bent! In zomermaanden bieden wij een groot assortiment aan huurfietsen. van kinder en jeugdfietsen tot elektrische fietsen.

Dit kan zowel voor een dag als voor bijvoorbeeld een week. in de onderstaande tabel vind u meer over de prijs per fiets:

Elektrische fiets dag: €22,50 week € 110,-

Kinderfiets dag: €7,50,- week € 35,-

Stadsfiets dag €9.50,- week € 47,50 (7 versnellingen)

Hondenkar dag € 9,50,- week € 47,50,-

Kinderzitje voor/achter dag € 5 week € 25,-


Fietsroutes in Harskamp

Natuurlijk hebben we een aantal routes op de balie staan voor u! Zoals u misschien al wel weet is de route naar Kootwijk een erg mooi stuk om te fietsen. Dwars door het bos en met genoeg bezienswaardigheden onderweg. Voor de beste routes in deze richting kunt u ook kijken op de website van onze regio.

Als u de andere kant op fietst vanuit Harskamp komt u vanzelf uit in Otterlo. Het is hierna nog enkele meters tot u in het Kröller Möller park bent. Mensen van over de hele wereld kom hier naartoe om de het bos, de hertjes en andere natuur te bewonderen. Stelt u zich eens voor dat u er gewoon op de fiets naartoe kan?!Huur direct uw fiets bij onze winkel in Harskamp

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.