Fietsverhuur in Harskamp

Fiets huren in Harskamp

Bij ons kan je terecht om een fiets te huren in Harskamp, zelfs als je op vakantie bent! In de zomermaanden bieden wij een groot assortiment aan huurfietsen. van kinder en jeugdfietsen tot elektrische fietsen.

Dit kan zowel voor een dag als voor bijvoorbeeld een week. in de onderstaande tabel vind u meer over de prijs per fiets:

Elektrische fiets dag: € 25,- week € 150,-

Kinderfiets dag: €7,50,- week € 35,-

Stadsfiets dag: €12,50,- week € 75,- (7 versnellingen)

Hondenkar dag € 9,50,- week € 47,50,-

Kinderzitje voor/achter dag € 5 week € 25,-

Hondenmand achter dag €5,- week € 25,-

Tas gratis

Fietsroutes in Harskamp

Natuurlijk hebben we een aantal routes op de balie staan voor u! Zoals je misschien al wel weet is de route naar Kootwijk een erg mooi stuk om te fietsen. Dwars door het bos en met genoeg bezienswaardigheden onderweg. Voor de beste routes in deze richting kun je ook kijken op de website van onze regio.

Als je de andere kant op fietst vanuit Harskamp komt je vanzelf uit in Otterlo. Het is hierna nog enkele meters tot je in het Park de Hoge Veluwe bent. Mensen van over de hele wereld komen hier naartoe om het bos, de herten en andere natuur te bewonderen. Stel je eens voor dat je er gewoon op de fiets naartoe kan?!

Huur direct uw fiets bij onze winkel in Harskamp

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.